Stockholm-hyra.se

Hitta bostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Stockholm Innerstad

28 m2 lägenhet i Stockholm Innerstad att hyra

Norrmalm - 1rok - 12mån - 17.250kr/mån

Välkommen till denna fantastiska lägenhet mitt i hjärtat av Stockholm. Lägenheten är en pärla i en historisk byggnad, belägen precis vid korsningen mellan Kungsgatan och Drottninggatan. Här erbjuds en unik möjlighet att bo centralt.
Lägenheten är möblerad med egen privata balkong samt har en sovalkov med förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet har en dusch, handfat och toalett.
Det som verkligen utmärker denna bostad är tillgången till två fantastiska takterrasser. Dessa gemensamma utrymmen erbjuder grillmöjligheter, loungemöbler och en enastående utsikt över takåsarna. Oavsett om det är sommardagar eller vinterkvällar kan du njuta av dessa utrymmen, året runt. Detta bostadshus känt för sin lugna och avkopplande atmosfär, vilket gör det till en fristad i stadens brus.
För ytterligare bekvämlighet finns det tvättstugor på varje våning i byggnaden, vilket gör tvätten till en enkel och smidig uppgift. Dessutom finns det förvaringsutrymme i ett vinds förråd.
Slutligen ger det här centrala läget dig direkt tillgång till Stockholms mest populära shopping områden, restauranger, kaféer och kulturella sevärdheter. Kollektiv trafiknätet är nära till hands, vilket gör det enkelt att utforska hela staden.
Sammanfattningsvis är den här lägenheten den perfekta kombinationen av bekvämlighet, modern design mitt i hjärtat av Stockholm. Att bo här ger dig möjlighet att leva ett stadscentrumliv med allt du behöver inom räckhåll samtidi...