Stockholm-hyra.se

Hitta bostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Västerort

112 m2 lägenhet i Västerort att hyra

Hässelby - 4rok - 4mån - 16.500kr/mån

Lägenheten har genomgått en omfattande renovering 2023 och har utformats noggrant med materialval som verkligen sticker ut i mängden. Högt i tak, generösa fönster och en underbar rymd med genomgående ljusinsläpp och spektakulär utsikt samt vackra golv präglar denna attraktiva fyra.
Tre generösa sovrum, välplanerat kök i trendsäkra toner med köksö och plats för större middagsbord intill i matsalen, vardagsrum som rymmer stor soffgrupp samt ett badrum med påtaglig hotellkänsla.
Bostaden uthyres tillfälligt och måste vara i samma skick som vid uthyrning då man flyttar ut.

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 200 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.
Hässelby Strand har ett eget centrum vid tunnelbanan, en promenad på ca 12 min, annars finns Hemköp, restauranger mm vid Maltesholmstorget bara några minuter ifrån.