Stockholm-hyra.se

Hitta bostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Söderort

63 m2 lägenhet i Söderort att hyra

Hägersten - 3rok - tillsv - 14.950kr/mån

Välkommen till ditt nya hem på Slättgårdsvägen 83 A - en fantastisk trea på bottenplan i det fridfulla området mellan Mälarhöjden och Västertorp. Denna lägenhet är något utöver det vanliga med sina två generösa uteplatser, en på framsidan och en bakom, perfekta för avkoppling eller sociala stunder utomhus.

Den rymliga och nyligen renoverade trean strålar av ljus och rymd tack vare stora fönster som släpper in solen från olika håll. Det är en bostad där modern design möter bekvämlighet och där varje detalj har omsorgsfullt planerats.

Området erbjuder en harmonisk miljö mellan det pittoreska Mälarhöjden och den charmiga Västertorp. På några minuters promenad når du Mälarhöjdens centrum, Västertorps centrum och Fruängen, där du har tillgång till allt du behöver - matbutiker med generösa öppettider, apotek, bank, flera restauranger, postombud, antikbutiker, skönhetssalonger och frisörer.

För bilburna är det enkelt att nå de större vägarna på bara några minuter, och du kan ta dig till Kungens Kurva på max 10 minuter eller till Stockholms central på strax över 10 minuter. Nattbuss 192 tar dig även till Västertorp om du behöver resa sent på kvällen.
kommunalt är det nära till liljeholmen där en stor fin galleria finns men även in till stan på 20 min från västertorps tunnelbanan

För naturälskare är Slättgårdsskogen bara några minuters promenad bort, och inom cirka 20 minuters promenad når du vattnet vid Mälarhöjden. Upplev det bäst...