Stockholm-hyra.se

Hitta bostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Söderort

81 m2 lägenhet i Söderort att hyra

Hägersten - 3rok - tillsv - 21.850kr/mån

Välplanerad nybyggd trea på 81 kvm i Midsommarkransen hyrs ut under längre period.
Lgh är inflyttningsklar från 1 december.
I hyran ingår värme, kallt vatten, internet (första 6 mån), eget förråd i källaren, samt gemensamma utrymmen i form av trädgård och cykelrum. Kostnad för el och varmt vatten tillkommer.
I garaget finns det 20 parkeringsplatser varav 5 med laddningsuttag som han hyras mot extra kostnad.
Lgh har öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med utgång till en rymlig balkong. Lgh har västläge, med utsikt mot den lugna och lummiga promenadstråket och innegården.
Genomgående ljusa och moderna materialval. Lgh är utrustad med kombitvättmaskin, inbyggd diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll och ugn samt kyl och frys i rostfritt stål. Samtliga vitvaror är från Electrolux. Vita och släta skåpluckor i köket är från Vedum.
I hallen finns det garderob med skjutdörrar och spegel. Det stora sovrummet har inbyggd garderobvägg och plats för dubbelsäng. Det mindre sovrummet kan användas som tex barnrum eller arbetsrum.
Hyresgästen kommer vara den första som bor i denna lgh med genomgående hög standard.
Närhet till tunnelbana (6-7 min promenad till Midsommarkransen resp Aspudden tunnelbanestation) som tar en in till T-centralen på ca 12 min. På 2-3 min med bil är man ute på E4-an. Med cykel tar man sig lätt in till Söder, Liljeholmscentrum, Vinterviken, Liljeholmskajen, pendeltågstationen i Årstaberg, Årstaviken mm
M...