Stockholm-hyra.se

Hitta bostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Söderort

82 m2 lägenhet i Söderort att hyra

Älvsjö - 3rok - 25mån - 23.000kr/mån

Hej!

Vi söker en hyresgäst till vår fina och ljusa lägenhet på Älvsjö Torg pga. jobb utomlands. Lägenheten är 82 kvm och har tre rum och kök. Den ligger 1 min från pendeltåget som tar er in till Stockholm City på 9 min. Gångavstånd till flera fina restauranger, caféer, konditorier, mataffärer, och gym. I närheten finns också Älvsjöskogen, en stor och vacker park med lekplatser, grillplatser och motionsspår. Älvsjö är ett lugnt och trivsamt område med bra kommunikationer och service.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, mysiga sovrum, hall med bra förvaring och badrum med tvätt/tork. Köket är även utrustat med diskmaskin. Lägenheten kommer att vara helt möblerad. Balkong finns men rökning är ej tillåten.

I hyran ingår kostnader för bredband, värme, samt kallvatten. Kostnader för varmvatten och el bekostas av hyresgästen. Kontraktet är på ett år med möjlighet till förlängning. Uppsägningstiden är tre månader.

Lägenheten är perfekt för en familj. Skötsamma och ansvarsfulla hyresgäster sökes som är intresserade av att hyra på längre sikt. Inga husdjur eller rökning är tillåtna i lägenheten.

Skicka gärna referenser från tidigare hyresvärd.

Vi älskar vår lägenhet och har bott här i flera år. Det är ett hemtrevligt och välkomnande hem som vi hoppas att ni kommer att trivas i lika mycket som vi har gjort. Vi ser fram emot att höra från er!

Med vänliga hälsningar,