Stockholm-hyra.se

Hitta bostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Västerort

66 m2 lägenhet i Västerort att hyra

Kista - 2rok - 8mån - 14.375kr/mån

En större 2:a som lämpar sig bra för ett par eller ensamstående med höga krav på sitt boende. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Loggia mittemot köket.
Det som utmärker denna planlösning är att du har gott om plats för matbord och en stor soffgrupp i vardagsrummet.
Stora ytor i samtliga rum med plats för dubbelsäng i sovrum, stor matplats i vardagsrummet och plats för 2 kockar i köket.
Svart kök & loggia inger en härlig storstadskänsla i denna unika skyskrapa. Fördelen med att bo på våning 11 är att du har ett härligt ljus i bostaden samt en bra utsikt men ändå har en jordnära känsla och kan ta trapporna ner istället för att ta någon av fastighetens 3 hissar. Du kan även ta dig till husets gemensamma takterass på våning 36 för att njuta av utsikten.
Här finns är även bastu och festlokal som du kan boka i lobbyn på entre plan.

Här bor du granne med Sveriges mest öppna galleria med shopping, foodcourt, matbutiker och flertalet gym. Här finns även tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! För dig som gillar att resa finns här även taxiterminal samt flygbussar som tar dig till Arlanda och Bromma. Kista är ett nav av kommunikationer med lokalbussar som tar dig till hela norra Storstockholm. I området finns även flertalet förskolor och skolor samt Internationella Engelska Skolan och Cordoba International School.

Möbler som ingår:
Soffa 3-sits
Soffbord
Matbord med 4 stolar
160 säng med till...