Stockholm-hyra.se

Hitta bostäder för uthyrning.

Lägenhet att hyra i Söderort

Modellfoto

Enskede - 2rok - tillsv - 11.994kr/mån

Mycket välplanerad och ljus hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck. Här bor du bland grönområden och villor ett par minuters promenad från Svedmyra station. På åtta minuter tar du dig med gröna tunnelbanelinjen in till stan.

Lägenheten är fullt möblerad men det finns ett rymligt vindsförråd om du föredrar egna möbler (bilderna är tagna när jag bodde själv i lägenheten så en del är utbytt). Sovrum med dubbelsäng. Mysigt vardagsrum med balkong mot grönskan. Köket har matplats för fyra personer. Badrummet har dusch och badkar men badkaret kan ställas på vinden om man vill ha mer utrymme. I hallen finns två rejäla klädkammare.

I huset finns fyra tvättstugor (två vanliga, en grovtvätt och en spontantvätt) så det är inget problem att få tvättid. Det finns också barnvagnsrum/cykelrum i byggnaden. På gården finns en murad grill. Området är lugnt och det går bra att parkera på gatan utanför. Den stora ICA-affären BEA finns på gångavstånd och de har allt man behöver.

Lägenheten hyrs ut till skötsam person/par med ordnad ekonomi och goda referenser. Kostnad för el, gas, internet och TV tillkommer. Inflyttningsdatum är flexibelt.

Välkommen att höra av dig för visning!